Calendario De Google

                                                    
                    
                                    

Molts fem servir cada dia el Calendari de Google per organitzar-nos i que no se’ns oblidi res, i no hi ha res pitjor que l’aplicació hagi deixat de sincronitzar els teus esdeveniments i calendaris, i que nosaltres no ens haguem adonat d’això.

Encara que és molt estrany que el Calendari de Google deixi de sincronitzar, de vegades pot passar això, ja sigui perquè queda poc emmagatzematge lliure o perquè sense voler hem tocat alguna cosa que ha desactivat la sincronització. Però si passa això, ara amb la nova versió de Calendari de Google serà més fàcil activar la sincronització .

Sincronitzar Calendari de Google

Ara si se’ns ha desactivat la sincronització, ara per saber-ho tan sols hem d’obrir el panell de navegació lateral . Allà al costat del nostre compte de Google ens apareixerà un avís de sincronització no activada . Si premem sobre aquesta nova icona es activarà la sincronització del Calendari . Si la sincronització funciona correctament no veurem cap icona.

D’aquesta manera ja no hem de sortir a la configuració del sistema operatiu i accedir al nostre compte de Google per verificar si hi ha la sincronització activada.

Via | Google
En NoticiasBlog | Com crear recordatoris amb Calendari de Google per Android