Series

En aquests mesos d’hivern on podem descansar de les sèries, és el moment perfecte per hivernar i preparar-nos per la propera onada de noves temporades que arribarà l’any que ve. Fins llavors, una forma perfecta de matar el temps és posar al dia la nostra col·lecció : tot el que hem vist, el que ens queda pendent i de pas buscar recomanacions. Com organitzem tot això nosaltres? Amb aplicacions per Android, és clar.

Hi ha moltes aplicacions que ens permeten fer un seguiment de tot el que veiem i per això hem volgut fer una selecció amb les que crec són les cinc millors que hi ha disponible a dia d’avui . Opcions per a tots els gustos però amb el denominador comú de voler posar una mica d’ordre i així saber per què episodi anem i quan emeten el pròxim.

TV Sèries

Series 1

Comencem amb la que crec és la més simple de totes . Si no volem complicar-nos a l’hora de seguir tot el que veiem, TV Series és perfecta. Té un registre propi i la interfície és correcta: senzilleta, al gra i sense grans artificis estètics. En tres panells ens ofereix tota la informació que ens interessa.

En el principal veurem totes les sèries que seguim mentre que a l’esquerra tindrem notícies (en anglès) relacionades ia la dreta un calendari amb els propers episodis. Inclou un sistema de notificacions que puntualment ens informa de quan s’emeten futurs capítols.

Els anuncis són una mica molestos , no ocupen molt però es fan notes en tot moment. Per fortuna podem eliminoarlos per 2,49 euros. A l’hora de buscar recomanacions fa bé la seva feina i no se li pot posar moltes més pegues. És senzilla, vistosa i recomanable per a qui no vulgui invertir massa temps configurant el seu compte.

TV Series

TV Sèries Televisió

 • Preu: Gratis
 • Desenvolupador: TV Sèries
 • Descarregar: Google Play

TV Showtime

Series 2

TV Showtime s’ha convertit en una de les majors xarxes socials per seguir sèries de televisió. Té una gran comunitat al seu voltant a intentar fer-li la lluita a Trakt, el seu principal competidor en aquest petit nínxol. Cal registre però podem fer-ho a l’instant amb compte de Facebook o Twitter.

La interfície és fantàstica : molt visual, tot ben ordenat i amb recomanacions amb les que sol encertar. No té anuncis i un dels seus principals incentius és el sistema d’estadístiques: és molt fàcil veure tot el que portem vist i de pas que ens ho mostri quantificat.

Donen molt valor al social pel que és una app recomanable per utilitzar amb amics o veient els perfils d’altres persones a la recerca de recomanacions. Les fitxes d’informació són molt completes i el sistema de notificacions funciona bé. Una de les meves favorites d’aquesta llista encara que no la que més.

TVSwow Time

TVSwow Time Televisió

 • Preu: Gratis
 • Desenvolupador: TV Show Time
 • Descarregar: Google Play

Sèries Guide

Series 5

No és una aplicació per a tothom però Sèries Guide és la millor de la seva categoria. La interfície és excel·lent: poques distraccions i amb la informació molt ben presentada. Fixeu-vos pels pantallazos que posem perquè en els de Google Play hi ha modificacions per no infringir en drets d’autor .

Sèries Guide se sincronitza amb el nostre compte a trakt.tv ia través d’ella ens ofereix molta informació de cada episodi i temporada. És una bona eina per trobar sèries noves gràcies al cercador i les dades que agafa de la xarxa social amb la qual enllaça.

És molt visual, no té anuncis i el sistema de notificacions funciona a la perfecció. Si tenim compte a trakt.tv, és el millor client per seguir sèries que aneu a trobar en Android. Si veniu de primeres, feu-vos a la idea que les primeres hores amb elles van a ser una mica més lentes i dures.

SeriesGuide

SeriesGuide Televisió

 • Preu: Gratis
 • Desenvolupador: Uwe Trottmann
 • Descarregar: Google Play

Mizuu

Series 3

Mizuu és un cas una mica particular. Durant molt temps va estar disponible a Google Play però després del canvi de polítiques en què no es podien introduir imatges amb drets d’autor, va desaparèixer. Per fortuna l’aplicació segueix disponible a la seva pàgina oficial i podem descarregar el Apk i instal·lació de forma manual.

L’aplicació és semblant a Sèries Guide: ofereix sincronització amb trakt.tv i moltíssima informació. L’únic inconvenient és que a Trakt connecta directament amb el nostre usuari pel que si us registrastéis amb Google Account (per exemple) haureu de revisar el vostre compte primera.

És molt intuïtiva, no introdueix anuncis i té un sistema de notificacions ben plantejat . A més de sèries ens permet afegir pel·lícules i veure contingut de diferents xarxes socials: Facebook, Reddit, TED … També té accés directe a les aplicacions de Netflix i Google Play Movies encara que aquests enllaços no aporten molt valor.

Més informació | Mizuu

Sèries Addict

Series 4

Tanquem llistat amb un clàssic : Sèries Addict. És una aplicació a mig camí entre la senzillesa de TV Sèries i la integració amb trakt.tv de Sèries Guides. D’aquesta cruïlla de camins surt una bona aplicació per a principiants.

Tot està molt ben ordenat però de vegades peca de aclaparar mostrant massa informació en pantalla . Una mica de claredat no li vindria malament en alguns menús en concret. En utilitzar trakt.tv compta amb bones recomanacions i el calendari que ofereix per als pròxims episodis és genial.

Les notificacions estan presents però al contrari que en les altres apps que hem vist ens toca pagar ( 2 dòlars a l’any ) per activar-les. Si decidim saltar a aquest model premium, també podrem personalitzar l’aplicació amb temes per canviar la interfície.

Series Addict

Sèries Addict Televisió

 • Preu: Gratis
 • Desenvolupador: Alam Kanak
 • Descarregar: Google Play


La notícia Android seriéfilos: aquestes són les cinc millors aplicacions per seguir les vostres sèries va ser publicada originalment a NoticiasBlog per Juan Carlos González.